Karhuset

 Ville Pekka (isä)<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

Ville  on syntynyt 7.1 ja hän on 44 vuotta. Ville- isä maalaa enimmäkseen tauluja, mutta kyllä hän joskus maalaa myös huonekaluja. Villen lempipaikka on keinutuoli. Siitä hän katselee mitä muut puuhailevat.

 4114.png

Miina Emma (tyttö)

Miina on syntynyt 19.6 ja hän on 11 vuotta. Yleensä Miina hoitaa joulukoristelut ja synttäri koristeet, koska muilla on kova kiire melkein aina. Miinalla ei ole oikein harrastusta, mutta hän pitää lukemisesta ja auttaa äitiä keittiö hommissa.

1207504.jpg

 Aapo (koira)

Aapo- koira ostettiin perheeseen 5 vuotta sitten. Se johtui siitä, että aina kun he olivat kävelyllä tai jossain muualla  niin Kalle jäi silittämään koiria.

1207499.jpg

 Kalle Topi (poika)

Kalle on syntynyt 14.3 ja hän on 8 vuotta. Kalle ulkoilee paljon varsinkin talvella, koska silloin voi luistella, hiihtää, lasketella ja rakentaa lumiukkoja. Kallen isä opettaa Kallelle viulun soittoa muutaman kerran viikossa.

1207498.jpg

 Kaisa Maiju (äiti)

Kaisa on syntynyt 1.10 ja hän on 43 vuotta. Kaisa äiti laittaa ruokaa ja neuloo päivät pitkät. Hänelle tulee kerran viikossa ruokalehti, jossa on 7 ruokaohjetta. Siinä on koko viikoksi ruokien ohjeet.

 4117.png

Senni Kaija (isän isosisko)

Senni on syntynyt 21.8 ja hän on 48 vuotta. Senni ei asu Karhusten luona, mutta käy heillä aika usein kylässä. Tätikin harrastaa käsitöiden tekemistä. Hän on ommellut ristipistoilla tyynyn, tehnyt sänkyyn tilkkupeiton ja hän myös neuloo paljon.

  4119.png

 (Tytär on nimennyt nallet ja keksinyt heille iät, harrastukset ym.)