Vaikka on ollut kaunis päivä, olen mineillyt  sisällä koko päivän kaikessa rauhassa. Lapset ovat tämän päivän/illan mummulla ja papalla ja mies töissä. Edellisen postauksen tilkkupeiton lisäksi tein:

Henkarin, jota tarvittiin

Väinölän Marian Miniaturas-lehdessä olleen ohjeen mukaan tehdylle mekolle.

Minimaailmasta ostettu tuoli sai maalipinnan ja uuden pehmusteen.

Muutama taulu valmistui. Kehysten tekeminen ei kyllä ole minun hommaa, vaikka listaleikkurit onkin käytössä. Kulmia en saa kohdilleen. Ylimpien taulujen kuvat ovat Miniaturas- lehdessä olleita ja alimmat ovat leikattu Anttilan mainoksesta.

Pieni hyllykkö omasta päästä, materiaalina balsa.

Nyt nämä kaikki löytyvät nimettömästä,remontin alla olevasta talosta. Asukkaastakaan ei ole tietoa, mutta alkaa sisustus näyttää siltä, että yksinäinen nainen siellä asustaa.

Tuolilla olevan kukallisen pikkutyynynkin ompelin tänään. Portaatkin maalasin ja poistin kaksi porrasaskelmaa, jotta nurkkaan jäi enemmän tilaa (kts. seuraava kuva). Portaiden eteen aion tehdä pystysäleikön kahvitikuista. Rappusten alla on lahjaksi saatu Taika- kuppi. Seinäkello on myös leikattu Anttilan mainoksesta ja liimattu balsalle. Tuolin vieressä olevan korin olen tehnyt joskus aiemmin, kuten nukkekodinkin. Home- kyltti on tyttären tekemä.

Lattialla oleva lyhty ostettu markkinoilta (Kansallismuseo). "Peltitalon" tein viime talvena nukkekotikerhossa. Kengät Loten käsialaa.

Hyllyllä oleva Maatuska- nukke on kännykkäkoru Pietarista.  Home- kyltin olen tehnyt Minimamin kirjainpastasta. Lasipurkissa  on pieniä simpukoita viime kesän Italian reissulta. Metallimerkki löytyi "aarrelaatikosta".

Laukun tein pari viikkoa sitten nukkekotikerhossamme Miniklubissa. Tasolla oleva muistikirja on tyttären tekemä. Avaimet tein tänään. Laatikon ylimmälllä hyllyllä on tytär askarrellut Miniaturas- lehden arkilta. Ylähyllyllä on Minimamin neulomat sormikkaat. Home sweet home-kyltin olen saanut vaihdossa (en muista, keneltä?).